Brilliant

Vinduessystemet Brillant er lavet i profilsystemet Rehau, hvor vi benytter komposit, som er en plastblanding med glasfiber i, hvilket gør at materialet er meget slidstærkt, isolerer fremragende, skaber et sundt inde miljø og har en meget lang levetid. Læs mere om fordelene HER.

Brillant udføres som indadgående vinduer med dreje og kip funktion. Drejefunktionen gør at vinduet kan pudses indefra og kipfunktionen giver mulighed for ventilation i vinduets overkant.

​Energieffektivt og høj funktionalitet har været i fokus ved udviklingen af brillant

​Brillant er et fremragende vindue til etagerbyggerier, da det her kan være svært at få rengjort og pudset vinduet udvendigt. Men da Brillantsystemet er udført som indadgående vindue, kan vinduet sikkert og nemt pudses, uden man skal gå på kompromis med sikkerheden.

Profilerne med de smukt afrundede konturer er alle opbygget med et tre-kammer system med kraftige vægge og god plads til stålarmering, som gør vinduet solidt og bestandigt, samtidig med at det yder optimal isolering mod kulde og støj. Den indvendige placering af glaslister beskytter maksimalt mod indbrud og hærværk

Hvis vinduet ønskes med farve, gælder samme minimale vedligeholdelse, da farverne har en høj lysægthed, hvilket betyder at farven er meget holdbar og modstår påvirkningen af sollyset og al slags vejr. 

Glasset til ruderne kan foruden klart glas, fås som, solstop, lydisolerende, tonede og ornamenterede.

Karmdybde på system Brillant udføres både i 120mm og 70mm​.​