KVALITETSDØRE I KOMPOSIT

Står du overfor en udskiftning og montering af døre, men har ikke fundet de helt rette døre endnu? Hos Fjordens Vinduer ApS producerer vi kvalitetsdøre, der er lavet i komposit​. Vi producerer både facade– og terrassedøre.​

Da vores døre også er lavet i komposit, er de mere holdbare, har super isoleringsevne og er meget slidstærke.

​Komposit ruster og rådner ikke, samt der dannes ikke kuldebroer indeni, da der stort set ikke er anvendt metal i konstruktionen af både rammen og karmen, hvilket resulterer i en meget lang levetid for vores døre.

​UDSKIFTNING AF DØRE OG/ELLER SPECIAL DØR

Såfremt et specielt design ønskes, kan vi altid kontaktes og vil undersøge mulighederne, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på din special dør.

​Vi hjælper dig med at fremstille dine nye døre og kan blandt andet producere:

  • ​​Indvendige dobbeltdøre
  • Indvendig dør
  • Indvendig glasdør
  • Foldedør
  • Udendørs døre​

Du bliver altid betjent af dygtige og erfarne håndværkere, da det er vigtigt for os at du får den rette vejledning om de mange forskellige muligheder, der er ved køb af nye døre.

​TAG EN SNAK MED OS OM DINE NYE DØRE

Vi kan altid fanges på telefon 22 50 30 68, hvis du vil tage en uforpligtende snak om fremstilling af unikke special døre til dit hus. Du er også velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular, hvor vi vil vende retur hurtigst muligt.​​​

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

01. KONTAKT OS

Kontakt os her eller på telefon​

02. OPGAVE

​Fortæl os om netop din opgave​

03. TILBUD

​Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave​

logo

Benshøj Industrivej 15

9500 Hobro

info@fjordensvinduer.dk

22 50 30 68