Facadedøre i det slidstærke materiale komposit

Husets facadedøre er noget af det første, der ses, når man træder ind i en bygning og her er der mulighed, for at sætte sit helt personlige præg på facadedøren.

Man kan enten vælge at harmonere sin facadedøre med huset stil, eller vælge en mere dristig og anderledes løsning, der skiller sig ud fra resten af bygningen, det afhænger helt af personlig stil, ønsker og behov.

​Det vigtigste er, at det er en facadedør i god kvalitet, så den kan modstå det daglige slid og påvirkningen fra det skiftende vejr.

​Ny facadedør i slidstærkt materiale

Ligesom vores vinduer, er vores facadedøre produceret i det meget holdbare og slidstærke materiale komposit, hvilket gør den stort set vedligeholdelsesfri. Da vores facadedøre er lavet i komposit, er de meget holdbare, har super isoleringsevne og er meget slidstærke.

​Komposit gør, at de ikke ruster eller rådner, samt der bliver ikke dannet kuldebroer indeni, da der stort set ikke er brugt metal i konstruktionen af både rammen og karmen. Disse egenskaber gør at facadedøre fra Fjordens Vinduer ApS, har en meget lang levetid.

​Facadedøre er med til at skabe tryghed og holde ubudne gæster ude. Derfor kan vores facadedøre sikres ydereligere mod indbrud, såfremt dette ønskes

Vores udvalg af facade døre

Vores facadedøre kan både laves som indad- og udadgående, samt højre eller venstre vendt, alt efter hvad der ønskes. Vi kan også lave din nye hoveddør eller facadedør med glas.

​Ring gerne til os når står overfor et projekt med udskiftning og montering af ny hoveddør og mangler en dygtig samarbejdspartner til at levere din facadedør. Vi kan kontaktes på telefon 22 50 30 68 eller på e-mail: info@fjordensvinduer.dk.

​Nedenfor kan inspiration til facadedøren findes, hvis andet ønskes kan vi altid kontaktes og undersøger gerne mulighederne for en kundetilpasset løsning.​​​