KARNAPPER DER ER SPECIAL-DESIGNET EFTER KUNDENS ØNSKE​

Savner du mere lys og liv i for eksempel din stue eller køkken, eller mangler du en hyggekrog, lidt mere plads eller måske du gerne vil føle dig tættere på dine omgivelser, såsom at nyde din have og følge de skiftende årstider.

​Karnapper, også kaldet udestuer, åbner op for omgivelserne og trækker mere sollys ind, som får rummet, til at fremstå lysere og mere imødekommende, hvilket skaber et behagelig og afslappet indeklima.

​FÅ EN UNIK UDESTUE EFTER DINE ØNSKER

Karnapper er også med til at give mere plads, da de former en hyggekrog, der giver mulighed for for eksempel en hyggelig læsekrog, en vinterhave, en spisekrog eller et indgangsparti, det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad karnappen skal bruges til.

​Butikker og andre erhverv, kan nyde godt af at have en karnap som indgangsparti, da det er en lys og indbydende måde at byde kunder, samarbejdspartnere med mere velkommen på, samt i dårligt vejr såsom sne, slud, regn og blæst, beskytter karnappen kunderne på en behaglig måde mens den åbner op for omgivelserne og frembringer en hyggestemning.

​VI TILBYDER EN ENERGIEFFEKTIV KARNAP

Vi producerer både karnapper til huse og etagerbyggerier, i det meget holdbare og slidstærke komposit, hvilket gør dem stort set vedligeholdelsesfrie.

​Når karnappen er produceret i komposit, er den meget holdbar og slidstærk, samt fremragende til at holde på varmen, da profilsystemet har en super isoleringsevne, der giver dig en energieffektiv karnap

Komposit ruster og rådner ikke, samt danner ikke kuldebroer indeni, da der stort set ikke er brugt metal i konstruktionen af både rammen og karmen. Dette gør at karnapper fra Modum Vinduer har en meget lang levetid og kræver mindst mulig vedligeholdelse.

​​KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER FOR DESIGNET PÅ EN KARNAP FRA OS

Karnapper fra Modum Vinduer er altid lavet efter kundens ønsker og behov. Det er kun fantasien, der sætter grænser, da karnapper kan laves på mange forskellige måder og former, med eller uden dør og med eller uden oplukkelige elementer.

​Derfor udvikler vi altid karnapper i samarbejde med en tømrermester, da det sikrer at kunden får nøjagtigt det produkt der er aftalt. Vi producerer elementerne og samler det hele i vores produktionshal i Hobro.

​Herefter leveres den færdige karnap, og montøren mangler blot at monterer glas og inddækning, før den er klar til at blive taget i brug af kunden.

​FÅ ET TILBUD PÅ TILBYGNING MED UDESTUE ELLER KARNAP

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 50 30 68 eller skrive til os via vores kontaktformular, hvis du gerne vil vide mere eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud. ​​​​

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld blot formularen her med en kort beskrivelse af din opgave/ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på netop din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

01. KONTAKT OS

Kontakt os her eller på telefon​

02. OPGAVE

​Fortæl os om netop din opgave​

03. TILBUD

​Vi giver dig et samlet tilbud på din opgave​

logo

Benshøj Industrivej 15

9500 Hobro

info@fjordensvinduer.dk

22 50 30 68