Om os

Fjordens Vinduer ApS forhandler danskproducerede vinduer og døre i det slidstærke og vedligeholdelsesfrie materiale komposit.

​Vores fokus er komposit, kvalitet og godt håndværk, derfor bliver du altid betjent af dygtige og erfarne håndværkere, da det er vigtigt for os at du får netop den rådgivning og vejledning, som du har brug for ved køb af nye vinduer og døre.

Alle vinduer og døre produceres  i profilsystemet Rehau, der er nøje tilpasset de danske og nordiske byggetraditioner med hensyn til profiludformningen. Dette giver bl.a. mulighed for f.eks.profileringer på sprosser og poste, gammeldags beslag, forskellige farvemuligheder udvendigt osv.

​De mange muligheder med profilsystemet gør at vore vinduer og døre kan benyttes til alle boliger, både nybyggerier og renoveringer af ældre bygninger, da vinduerne kan laves, så de passer lige ind i den stil der ønskes.

​Med de mange års erfaring og de mange muligheder, kan du trygt vælge Fjordens Vinduer ApS og du kan altid kontakte os for at høre mere om vores produkter og de mange muligheder.​​​