Plastvinduer af høj kvalitet

Er det tid til at opgradere dine vinduer? Ønsker du en kombination af design, funktionalitet og kvalitet? Hos Fjordens Vinduer ApS har vi over 30 års erfaring med salg, rådgivning og montering af plastvinduer, og vi kender til de mange muligheder, der er inden for plastvinduer. Det kan være en jungle at finde nøjagtig de vinduer, der passer perfekt til din bolig og behov.

Du finder os i Hobro, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Aalborg og Randers. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Fordele ved at vælge plastvinduer

Der er mange gode grunde til at vælge plastvinduer til din bolig. Hos Fjordens Vinduer tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får de vinduer, der passer til din boligs stil og ikke mindst din smag.
 
Derfor skal du vælge vinduer af plast:

  • Kræver minimal vedligeholdelse og er nemt at rengøre med sæbe og vand
  • Bedre termisk evne til at isolere end trævinduer, så du opnår energibesparelser
  • Reducerer støj fra omgivelserne
  • Prisen er oftest billigere end trævinduer
  • Lang levetid og kan modstå ekstreme vejrforhold.

Fjordens Vinduer - Din foretrukne leverandør

Når du vælger Fjordens Vinduer som din leverandør af plast vinduer, får du ikke kun adgang til skræddersyede løsninger, konkurrencedygtige priser og holdbarhed, men også en dedikeret service. Vi er her for at gøre processen med at skifte vinduer enkel og problemfri.

Fjordens Vinduer tilbyder danskproducerede vinduer og døre i det slidstærke og vedligeholdelsesfrie komposit. Vi fokuserer på kvalitet og godt håndværk, betjent af erfarne håndværkere. Vores Rehau profilsystem er nøje tilpasset nordiske byggetraditioner, hvilket giver dig mulighed for personlig tilpasning med profiler, beslag og farve muligheder. Vi tilbyder 2 vinduessystemer Nordic design plus og Brilliant.

Vores mange års erfaring og alsidige muligheder gør os til det trygge valg.

Kontakt os i dag og hør mere om vores plastvinduer

At finde de helt rigtige vinduer til din bolig, kan være svært, hvis man ikke har kendskab til vinduer og de mange muligheder. Hos Fjordens Vinduer er viden bred, og vi går ind for kvalitet, vedholdenhed, ordholdenhed og miljø.

Skal vi hjælpe dig med at finde de plastvinduer, der gør dig glad i mange år frem? Så ring til os på telefon 22 50 30 68 eller send os en mail på info@fjordensvinduer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi snarest tilbage til dig.