Vores værdier

Vores slogan er:

Komposit, kvalitet og godt håndværk

​Hos Fjordens Vinduer ApS arbejder vi altid ud fra vores slogan, hvilket er kendetegnet til vores tilgang til design, udvikling og produktion af vores produkter.

​Vores mål er at forhandle vinduer og døre, hvor både design, funktionalitet og kvalitet passer ind i den nordiske stil, de skiftende vejrforhold og til alle slags byggerier.

​Vi har fire kerneværdier, der kendetegner os

Kvalitet:​ ​Alle produkter er danskproducere hvilket er med til at sikre et højt kvalitetsniveau af de færdige produkter.

​Gennem vores erfaring med produktudvikling, har vi den tekniske viden, der skal til, for at kunne vejlede og rådgive vores kunder, så de får lige den service og rådgivning, de efterspørger.

​Komposit er et godt, slidstærkt og miljøvenligt materiale, der kræver mindste mulig vedligeholdelse og har derfor en meget lang levetid.

​Vedholdenhed: Produktudvikling kan være udfordrende, om det er et specielt design eller et helt nyt produkt. Vi er meget løsningsorienteret og finder altid en tilfredsstillende løsning på forespørgsler fra kunderne, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om vores vedholdenhed, kundetilpasset løsninger og special udviklet produkter her

Ordholdenhed: Vi holder, hvad vi lover. Det er meget vigtigt med ærlighed overfor vore kunder. Hvis der skulle komme uforudsete udfordringer, så er vi selvfølgelig altid ærlige overfor vores kunder. Gennemsigtighed er meget vigtig for os, da vi på den måde sikre os loyale kunder og beviser at vi er til at stole på.

​Miljøbevidste: Miljøet er vigtigt for os alle og her hos Fjordens Vinduer ApS, er vi meget fokuseret på at vi minimerer påvirkning af miljøet.